• Цената е намалена.
  • Свеж
Хлапак Замена FreeGlider Машина Блок За Б RAUN 3 и 5 Серија 30B 31B 31S 51S 330 320 340 7520 4735 5875 4835 7570 30B

Хлапак Замена FreeGlider Машина Блок За Б RAUN 3 и 5 Серија 30B 31B 31S 51S 330 320 340 7520 4735 5875 4835 7570 30B

 
DEN 1055.52
DEN 528.00

Стока
Во продавницата


Опис :
• Сосема нов
• Состојба : нови 100%
• Име на производ : Хлапак Замена Главата Машина За Б raun
• Без пакет
• Лесно да го инсталирате
• чистење на жилет пред да инсталирате
• Ве молиме бидете сигурни дека и вашите жилет модел
• Ве молиме Не : НЕ одговара Серија 3 модели 330 и 340 тип 5775
Компатибилен со
Хлапак Free Glider Машина Блок Компатибилен со Б RAUN 3 и 5 Серија : 30 B 31 B 31 S 51 S
Се вклопува Б RAUN Хлапак 3 И 5 Серија : 4700 5000 6000 7000 8000
Одговара на сите Б raun Контура, Flex Составен, Flex Интегрален Систем, Flex XP,
и Flex Составен Ултра Брзо Shavers За СИТЕ Flex Составен & Flex XP 5000 & 6000 серија модели, вклучувајќи :
195,195 S,197,197 S,199,199 S, 310,330, 340,350,360,370,380,390 cc,FIX400,570 CC,530,550,560,590,
5000, 5005, 5010, 5015, 5311, 5312, 5314, 5315, 5316, 5317, 5410,5414,5415,5416,5417,5418,
5427,5441,5442,5443,5444,5446,5455,5465,5466, 5468,5476,5477,5478, 5483,5484,5491,
5492,5493,5494,5495,5497,5503, 5504, 5505, 5506,5507,5510, 5515, 5520, 5525, 5550,
5600,5610,5611,5612,5613,5614,6515,6518,6520,6521,5625,6550,5643, 5644,5645,5663
5703, 5704, 5705, 5706, 5708, 5710,5713,5714,5715,5716, 5720, 5721, 5722,
5723, 5724, 5735, 5736,5737, 5738,5739, 5742 ,5743,5745,5746,5747,5770,5771,5773, 5774, 5775, 5776, 5790,
5873, 5874, 5875, 5876, 5877, 5884, 5885, 5887, 5888, 5895, 5897,
6012, 6015, 6312, 6410,6510, 6512, 6515, 6518, 6520, 6521, 6522, 6525, 6550
За СИТЕ Syncro 7000 серија модели, вклучувајќи :
7015 ,7475,7493,7497,7504,7505,7510,7511,7514,7515,7516,7520,7526,7540,7546,7564
7570,7630,7640,7650,7664,7680,7690,
7763,7765,7783,7785,7790
За СИТЕ Activator 8000 серија модели, вклучувајќи :
8590,8595,8581,8583,8585,8588,8781,8785, 8783, 8795,8998, 8985.8995,
За СИТЕ Freeglider серија модели, вклучувајќи : 6690, 6680, 6610
За СИТЕ Tri Control 4700 серија модели, вклучувајќи :
4835,4875, 4876,4845, 4840, 4815, 4776, 4775, 4770, 4740, 4745, 4747, 4737, 4735, 4736,4715,4876
Пакет се вклучени :
1 x Нови Хлапак Замена Машина (Без пакет)


Карактеристики на производот

Лична Нега Тип На Апаратот:
Електрични Shavers
Бренд Име:
RONSIT
Број На Модел На:
3 и 5 Серија

Поврзани производи