• Цената е намалена.
  • Свеж
Се прашувам Убавина Перуанскиот Права Коса Уво До Уво 13x4 Чипка Пред Затворање Со Снопови Човечка Коса 3 Снопови Со Фронтален Не Remy

Се прашувам Убавина Перуанскиот Права Коса Уво До Уво 13x4 Чипка Пред Затворање Со Снопови Човечка Коса 3 Снопови Со Фронтален

 
DEN 4896.00
DEN 2693.00

Стока
Во продавницатаКарактеристики на производот

Должина:
12 & 14 & 16 & Closure 10, 14 & 16 & 18 & Closure 12, 16 & 18 & 20 & Closure 14, 18 & 20 & 22 & Closure 16, 20 & 22 & 24 & Closure 18, 22 & 24 & 26 & Closure 20, 10 & 12 & 14 & Closure 10, 8 8 8 & Closure8, 8 10 12 & Closure8, 10 10 10 & Closure8, 10 12 14 & Closure8, 12 12 12 & Closure8, 12 14 16 & Closure8, 10 10 10 & Closure10, 12 12 12 & Closure10, 12 14 16 & Closure12, 14 14 14 & Closure12, 16 16 16 & Closure14, 18 18 18 & Closure16, 20 20 20 & Closure18, 22 22 22 & Closure20, 24 26 28 & Closure20, 22 24 26 & Closure18, 24 26 28 & Closure18, 18 18 18 & Closure14, 18 20 22 & Closure14, 24 24 24 & Closure20, 26 26 26 & Closure20, 28 28 28 & Closure20, 8 8 10 & Closure8, 10 10 12 & Closure8, 12 12 14 & Closure10, 14 14 16 & Closure12, 16 16 18 & Closure14, 18 18 20 & Closure16, 20 20 22 & Closure18, 22 22 24 & Closure18, 24 24 26 & Closure20, 26 26 28 & Closure20, 8 10 10 & Closure8, 10 12 12 & Closure8, 12 14 14 & Closure10, 14 16 16 & Closure12, 16 18 18 & Closure14, 18 20 20 & Closure16, 20 22 22 & Closure18, 22 24 24 & Closure18, 24 26 26 & Closure20, 26 28 28 & Closure20
боја:
#1B
Пакување:
3 еез Weft & 1 компјутер Затворање
Може Да Се Permed:
Yes
Најдолг Коса Дел:
>=5%
Бренд Име:
се прашувам убавина
Хемиска Обработка:
Киселина обработка
Материјал Одделение:
Не-Remy Коса
Текстура:
Директно
Човечка Коса Тип:
Перуанскиот Коса
Погоден Умирање Бои:
Никој

Поврзани производи