• Цената е намалена.
  • Свеж
2000PCS SMA Rectifier диоди 1N4001 М1 1N4004 М4 1N4007 M7 FR107 RS1M FR207 RS2M HER108 US1M SF18 ES1J SF14 ES1D НЕ-214AC

2000PCS SMA Rectifier диоди 1N4001 М1 1N4004 М4 1N4007 M7 FR107 RS1M FR207 RS2M HER108 US1M SF18 ES1J SF14 ES1D НЕ-214AC

 
DEN 602.40
DEN 602.00

Стока
Во продавницата


Следниве се Слични производи купи навигација
Модел
Марка
100 Компјутери/многу купи линк
1 ролна/многу купи линк
1 N4001 SMA
М1
1 N4004 SMA
M4
1 N4007 SMA
M7
1 N5817 SMA
SS12
1 N5819 SMA
SS14
1 N5822 SMA
SS34
FR107 SMA
RS1 M
FR207 SMA
RS2 M
HER108 SMA
US1 M
SF14 SMA
ES1 D
SF18 SMA
ES1 J
SR1100 SMA
SS110
SR160 SMA
SS16
SR2100 SMA
SS210
SR240 SMA
SS24
SR310 SMA
SS310
SR360 SMA
SS36
1 N4148 SOD-123
T4
1 N5819 SOD-123
S4
1 N4007 SOD-123
T7
1 N4148 SOD-323
T4
1 N5819 SOD-323
S4
MBR0520 LT1 G
B2
MBR0530 T1 G
Б3


Карактеристики на производот

боја:
1N4007 M7, 1N4004 М4, FR107 RS1M, FR207 RS2M, 1N4001 М1, HER108 US1M, SF14 ES1D, SF18 ES1J
Бренд Име:
vanxy
Тип:
rectifier диоди
Состојба:
Нови
Пакет Тип:
преку дупка

Поврзани производи